Leirit

Leirit 2019

YLEISLEIRI

Yleisleiri on kaikentasoisille ratsastajille (väh.alkeiskurssi tai osaat muuten ratsastaa ilman avustajaa) tarkoitettu leiri. Tunneilla edetään ryhmän toiveiden/taitotason mukaan; voidaan hypätä, käydä maastossa ja mennä ilman satulaakin. Tunnit jakautuvat kahteen koulutuntiin, kahteen estetuntiin, yhteen maastotuntiin, ilman satulaa tuntiin, leikkituntiin ja leirikisatuntiin. Viiden vuorokauden leireillä yksi koulu ja maastotunti lisää.Leiriläiset jaetaan tarpeen mukaan tasoryhmiin. Leirikilpailuna tehtäväkilpailut. Alaikäraja 10 vuotta.

VIIKONLOPPULEIRI

Kaikentasoisille (myös aloittelijat ilman aikaisempaa kokemusta ovat tervetulleita tälle leirille) ratsastajille tarkoitettu yleisleiri. Leiriläiset jaetaan tasoryhmiin tarpeen mukaan. Tunnit ovat pääosin koulutunteja, mutta ryhmän tason ja toiveiden mukaan voimme myös maastoilla ja hypätäkin (estetunteja vain touko-syyskuussa). Alaikäraja 8 vuotta.

Kesäleirin yleisohjelmassa on joka viikolla teoriaa, hevos/poniajelua, hevosten maastakäsittelyä, leirileikkejä ja uinti-retki sään salliessa. Kesäleirien ajan pihapiirissä myös trampoliini ja pihapelejä vapaa-aikaan:)

Jokaisen viikon lopussa leirikilpailut, yleisleireillä on tehtäväkilpailut. Kaikki saavat leiristä muistoksi kivan ruusukkeen. (viikonloppuleireillä ei ole leirikilpailuja)

PÄIVÄLEIRI

Tämä leiri sopii hyvin niille jotka haluavat ratsastaa useamman tunnin samalla kertaa mutta eivät halua perinteistä ratsastusleiriä. Leirin kesto klo 11.30-17.00. Ratsastusta kaksi tuntia (klo12-13 ja klo15.30-16.30) Tuntien välissä syödään lämmin ruoka ja pidetään pieni lepohetki leiritalossa. Tälle leirille ei ole ikärajaa vaan kaikki ovat tervetulleita esim.kaveri tai äiti-tytär porukat. Minimi 2 osallistujaa, maksimi 5. Tälle leirille voit itse ehdottaa sopivaa ajankohtaa,myös viikonloput:)

KEVÄT LEIRIT

Viikonloppuleirit kevät 2019, hinta 150€. Viikonloppu leireillä 4 ja kesäleireillä 5 leiriläistä / leiri tarvitaan leirin järjestämiseksi 🙂 Maksimi ryhmäkoko 6-8 leiriläistä.

 

  1. 17-19.5, KIITOS: Miisa,Anette,Pihla,Annika ja Mona sekä avustajat Airi ja Netta!
 
KESÄLEIRIT 2019
  1. 4-7.6  YLEISLEIRI TI-PE 4vrk 300€ (TÄYNNÄ) avustajana Tiuku ja Sanna
  2. 10-14.6  YLEISLEIRI MA-PE 5vrk 370€ (mahtuu 1) avustajana Vilja,Saana ja Katri
  3. 1-5.7 YLEISLEIRI MA-PE 5vrk 370€ (TÄYNNÄ) avustajana Airi ja Tiuku
  4. 8-12.7 YLEISLEIRI MA-PE 5vrk 370€ (TÄYNNÄ) avustajana Airi ja Netta
 
Kesäviikonloppuleiri 2019
  1. 19-21.7 2vrk 150€ (mahtuu 4) avustajana Airi ja Nea

Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettu tallin puolesta, tuntiratsastajia pyydämme huolehtimaan vapaa-ajan vakuutuksestaan

Varaukset ja tiedustelut leireistä 0400 841 443 Saila. Myös tekstiviestillä tai sähköpostiin ratsastus(at)sailantalli.fi

KYSY MYÖS PERUUTUSPAIKKOJA!
Myös sisarusale 10 eur/henk !!

Tervetuloa leirille Sailan Tallille !!