Tuntitoiminta

Ratsastustunnit, tuntitoiminta

Tunneilla opetuksesta vastaan minä, Saila Lalu, 28 vuoden kokemuksella. Varsinaista ohjaajatutkintoa ei minulla ole, sitäkin vankempi käytännön kokemus opetustyöstä. Lisäksi valmentaudun säännöllisesti itse koulu-ja esteratsastuksessa ja kilpailen itse kouluttamillani hevosilla.

Ryhmämme ovat pääosin pienryhmiä, vain 2-4 ratsastajaa. Maksimissaan tunnilla on 6 ratsukkoa. Jos ryhmäkoko on pieni, ryhmät yhdistetään. Tunteja on alkeista 80 cm esteisiin ja koulupuolella vahvaan helppo A:han. Tunneilla edetään oppilaiden taitotason ja ryhmien toiveiden mukaan.

Ryhmät muodostuvat asiakkaiden toiveiden mukaan, sekaryhmät ovat tavallisempia. Sekaryhmissä opettaja antaa eri tehtäviä joka ratsukolle taitotason mukaan. Tasoryhmät muodostuvat vakioasiakkaista jotka ovat saavuttaneet saman taitotason.

Maastotunteja järjestämme vain tallin omille asiakkaille jotka ovat käyneet säännöllisesti tunneilla. Minimi ryhmäkoko on 2 ratsastajaa.

Tuntilaiset hoitavat itse ratsunsa ennen ja jälkeen tuntien joten jokainen pääsee/joutuu myös käsittelemään hevosia. Tallilla on avustajia mukana hevosten hoidossa tarpeen mukaan.

Erillisiä valmennustunteja ja yksityistunteja järjestämme sopimuksen mukaa. Leirien aikana pidämme vain satunnaisia tunteja, viikonloppuisin ei leirien aikana ole tuntitoimintaa.

Toivomme tunti asiakkaidemme pystyvän ratsastamaan ilman avustajaa sillä avustajia saatavilla vain leireillä, muuten olen yksin paikalla. Talutusratsastuksiin aikoja sen mukaan miten löytyy tarvittava määrä avustajia, vanhemmat voivat myös halutessaan toimia taluttajina. Alkeiskursseilla huoltaja tai vanhempi sisarus voi toimia avustajana.

Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettu tallin puolesta, tuntiratsastajia pyydämme huolehtimaan vapaa-ajan vakuutuksestaan.

TUNTIKALENTERI 2018 syksy:

  • MAANANTAI: klo 18.00 TÄYNNÄ (He C)
  • TIISTAI: klo 18 ,mahtuu 1 (He B)
  • KESKIVIIKKO:  klo 18 ,mahtuu 1-2 (jatko-He C)
  • TORSTAI: klo 18 ,mahtuu 2 (jatko-He C)
  • PERJANTAI:  klo 18 ,mahtuu 1-2 (jatko-He C)

Tunteja ma-to tarvittaessa myös klo 17 ja 19. Emme järjestä vakio viikonlopputunteja,voit toki kysellä viikonlopun aamupäivätunteja. Kysy myös viikolle aamupäivä aikoja! ( joko klo11 tai klo12)

Soita tai laita tekstari ja tule mukaan!! Tuntiajat ja päivät voit varmistaa soittamalla, teksti tai whatsApp viestillä puh 0400 841 443 tai sähköpostiin ratsastus(at)sailantalli.fi

Peruthan tuntisi ajoissa, vähintää edellisenä päivänä klo 18 mennessä ja äkillisissä  sairastapauksissa samana päivänä klo 12 mennessä. Myös jos sinulla on lomamatkoja ym.menoja joiden takia tunti peruuntuun niin ilmoita siitä ajoissa,kiitos:)

Tervetuloa ratsaille!  t.Saila ja tallin ponit & hevoset!